El verd turquesa, protagonista del barret de Les Santes 2019

El tradicional barret de palla de les Santes aquest any lluirà una cinta blanca amb lletres impreses de color verd turquesa. Els colors corporatius de la nova clínica dental Prat & Ferrer, que aquest any esponsoritza el barret. A partir de demà es podrà aconseguir a totes les botigues de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM) i també es podrà trobar durant les Dissantes, el dia 20 de juliol, i a la parada que tindrà l'UBM al carrer Barcelona cantonada amb Riera el 24 de juliol.

Jordi Novo, president de la UBM ha explicat que es distribuiran més de 5.000 barrets que per dotzè any consecutiu tothom espera amb candeletes. Un clàssic de la Festa major que assegura que es llueix tant per Les Santes com per la resta de l’any.

Prat & Ferrer és una nova clínica dental que han engegat l’Aina i l’Imma, especialitzades en Ortodònica i Periodòncia i implants i que han decidit donar-se a conèixer esponsoritzant el barret de les Santes.

A més la UBM torna a organitzar un concurs d’Instagram. Per participar-hi només cal seguir l’entitat (@uniobotiguersmataro) i Prat&Ferrer Clínica Dental (@pratiferrer) i mencionar a un amic en un comentari de la publicació del sorteig. El guanyador s’endurà una càmera Polaroid Onse Step2.

 

J.Peñaranda