Sarai Martínez vol ser la candidata de Podem Mataró

Sarai Martínez es presenta a les primàries de Podem Mataró. Un procés que es portarà a terme a finals del mes de gener i que determinarà qui serà el cap de llista de Podem a les properes municipals. Un fet però, que no té perquè convertir-la en alcaldable, ja que com ella mateixa afirma la idea és buscar una entesa amb Mataró en Comú (ICV i EUiA) per presentar-se de forma conjunta a les eleccions. Un acord que s’ha d’acabar de perfilar i en el qual s’haurien de decidir els principals eixos programàtics, així com la persona que acabaria encapçalant la candidatura; Sergi Morales, únic candidat a les primàries de Mataró en Comú, o ella mateixa, si finalment surt elegida per les bases de Podem. En tot cas, i com ella mateixa afirma, el nom del candidat no serà una línia vermella per assolir aquest acord.

Fa uns mesos, a Mataró, tant Comuns com Podem ja van mostrar la seva intenció d’anar junts a les propers municipals. Una decisió que s’acabarà de fer efectiva un cop tots dos hagin donat per acabades els seus respectius processos de primàries.  

I precisament ahir Sarai Martínez, va ser al Cafè de Mar, on Podem Mataró hi presentava la “Memòria política de la ciutat”. Un acte organitzat amb el suport de Podem Catalunya i que pretenia ser un recull de les accions que s’han defensat des del partit en els últims anys, centrant-se en les polítiques socials i en la difusió del seu partit amb els canvis que ha patit a la ciutat.

L’acte va comptar amb la presència de la Secretària General de Podem a Catalunya, Noelia Bail, el Secretario de Municipalismo, David Clarà, i el Secretari General de Podem Mataró, Enric Rivera, entre una trentena de militants i simpatitzants de la formació política.

Informa: M.Gómez