Torna l’emoció de la Lliga EBA de bàsquet

Després d'una setmana de descans, torna la lliga EBA. El Mataró Parc Boet es desplaça a la pista de l'Esparraguera, el tercer classificat amb 10 victòries en 15 partits i que acumula dues jornades seguides guanyant. 

Els boetistes es volen mantenir en línia positiva, recuperar lesionats i que no recaigui ningú més. El partit es jugarà a dos quarts de set de la tarda de dissabte.

Si vencen ajudaran el Mataró Feimat, que té el mateix balanç que els del Baix Llobregat. Els unionistes jugaran també a domicili, a la pista del Castellbisbal. És l'equip en pitjor moment ja que porta 10 encontres seguits perduts, és tercer per la cua i arribarà amb la moral baixa. Els unionistes, que també van guanyar l'últim partit, volen optar a la tercera plaça.

Al grup CB l'Arenys rep a casa al Pardinyes, ni més ni menys que el líder. Els lleidetans han guanyat els darrers set partits seguits, té dues victòries més que el segon, el Mollet, i voldrà assaltar el Fons de les Creus. Els arenyencs tenen un repte interessant per davant.

Finalment el Masnou rebrà a partir de les vuit del vespre a l'Alfindén. Es tracta del setè classificat, té un balanç de set victòries i vuit derrotes com cinc equips més, que són els que marquen la zona mitja. És l'oportunitat pels masnovins de trencar les tres derrotes seguides.

Tags: