El CE Mataró es deixa dos punts a casa

El líder de la Segona Catalana va sortir al Municipal del Camí del mig disposat a aconseguir els tres punts...i el tercer classificat decidit a evitar-ho. Aquest va ser l'argument d'un partit que va acabar tal i com va començar, 0 a 0. El CE Mataró es va trobar cara a cara amb un Montcada que va renunciar a la victòria i que es va limitar a evitar que el Mataró acabés enduent-se els tres punts. 

Els mataronins van disposar de més ocasions de gol però no en va poder finalitzar cap mentre que els visitants, que també van tenir les seves oportunitats, van finalitzar l'encontre més satisfets del què ho estava Raul Monroy. Uri Martínez va ser un dels jugadors més actius a la segona part, i dels que va tenir a les seves botes el gol. Però l'ex groc i negre Cesc de Bode, el porter del Montcada, no va haver de de treballar en excés al tram final perquè el Mataró no va poder rematar de forma clara a porteria, 

Al tram final, a manca de 10min, els locals es van quedar amb 10 per la dobla groga d'Adrián Simón. Un partit on el Mataró suma però no ho fa de tres en tres. De fet dels últims 6 punts tan sols suma aquest aconseguit, pel que Monroy té clar que els dos punts que marxen són claus. I és que el Turó la Peira va fer els deures a Premià, va sumar els tres punts i ara empata a la classificació amb un Mataró, això sí, que es manté líder una setmana més. 

Informa: F.Andrés/ E.Andrés